Candela Gentle Max Pro

Candela Gentle Max Pro je laserska platforma sa dualnom talasnom dužinom, koja kombinuje najbrži snažni laser sa izuzetno visokim performansama u efikasnosti i brzini liječenja, lakoći korišćenja i bezbjednosti zdravlja pacijenta. Candela Gentle Max Pro je jedan konsolidovani sistem koji pruža niz tretmana:

  • Epilacija
  • Eliminisanje bora
  • Vrši podmlađivanje
  • Zatezanje kože
  • Uklanjanje tetovaža
  • Uklanjanje pigmentnih promjena

LASERSKA EPILACIJA

Laserska ili trajna epilacija je medicinska, neinvazivna i najefikasnija metoda trajnog uklanjanja neželjenih malja. Lijepa i glatka koža bez neželjenih dlačica je želja mnogih ljudi koji ne žele da se depiliraju ili briju svaki dan.

Novorazvijeni, revolucionarni i broj 1 u svijetu - CANDELA GENTLE MAX PRO laser rešava ovaj problem na efikasan, brz, a ujedno i bezbolan način.

Ko je kandidat za trajnu lasersku epilaciju?

Kandidati za trajnu lasersku epilaciju su podjednako i žene i muškarci, od adolescencije do starije životne dobi, pacijenti sa neželjenom maljavošću (estetski), kao i pacijenti sa prekomjernom maljavošću.

Laserska epilacija se ne smije raditi kod pacijenata koji imaju epilepsiju, vitiligo, lupus ili druge autoimune bolesti vezivnog tkiva, kao ni osobe koje imaju ugrađen pejsmejker i trudnice.

Žene najčeće epiliraju: prepone, pazuh i noge. Tretmani u ovim regijama preporučuju se i kao terapija u slučaju upale folikula – korijena dlačica sa formiranjem gnojnih čireva po koži koji ostavljaju ružne fleke. Laserska epilacija nije opasna ni u predjelu pazuha, prepona i grudi, jer laserski snop prodire samo par milimetara ispod površine kože, a žljezdane strukture se nalaze dublje. Muškarci najčešće epiliraju vrat, ramena, leđa, ruke i grudi.

Da li postoje neželjeni efekti?

Ne ostaju ožiljci i fleke, koža postaje glatka i ljepša, pa se samim tim dobija i pozitivan estetski efekat koji je za svaku ženu i muškarca veoma važan. Laserska epilacija CANDELA Gentle Max Pro laserom je bezopasna metoda i ne postoje apsolutne kontraindikacije nakon tretmana.

Za dodatna pitanja i informacije možete nam se obratiti na tel: +382 68 331 333 ili e-mail: medicalcentarbudva@gmail.com

UKLANJANJE PIGMENTNIH PROMJENA

Lasersko liječenje pigmentnih promjena laserom Candela Gentle Max Pro.

Poremećaj pigmentacije su promjene koje se mogu javiti na koži cijelog tijela. Osim što mogu nastati tokom života, ta promjena može biti prisutna i od rodjenja. Zaštitni pigment koji nastaje u posebnim stanicama - melanocitima, štiti nas od štetnog uticaja UV zračrnja, tačnije štiti jezgra stanica kože. Sinteza tog pigmenta veoma je složen proces. Poremećaj sinteze dovodi do toga da naša koža na određenim mjestima nije više jednolično pigmentirana. Najveće smetnje upravo su mrlje na licu, sunčane pjege, staračke mrlje melazma ili kloazma, mrlje od akni...
Različite vrste lasera mogu da smanje ili potpuno uklone različite oblike pjega i fleka. Dugotrajnost efekta tretmana zavisna je od vrste lasera, kao i vrste pigmentacije koja se uklanja.
Naš laser spada u najefikasnije i najdjelotvornije lasere konstruisane za uklanjanje pigmenta. On uklanja pigment bez ikakvog oštećenja kože. On je terapija izbora za staračke i sunčane pjege i sve lokalizovane duboke pigmentacije.

Laser za ovaj tretman

Pozovite nas na +382 33 687 227, +382 68 331 333Zakaži pregled