Kozmetologija

1. Dubinsko čišćenje lica(Tretman podrazumeva eksfolijaciju, ekstrakciju nečistoća, hrani kožu, hidrira i otkriva svežiji, zdraviji i blistaviji izgled kože lica, vrata i dekoltea.)

2. Hemijski pilinzi(Hemijski pilinzi su savršen način rejuvenacije i regeneracije kože lica, vrata, dekoltea i šaka. 

Uspešno rešavaju problematiku nesavršenosti tena i otklanjaju ožiljke od akni, umanju proširene pore i prekomernu produkciju sebuma kod masne kože, neujednačen ten, melazmu, lošu teksturu i fine linije i bore. 

Ukoliko se primenjuje redovno, predstavlja jedinstveni anti age tretman koji znatno poboljšava tonus kože i njenu elastičnost.)

3. Ultrazvučno čišćenje lica je najbezbednji i najučinkoviti način da čišćenja i rehidracije , koji može se raditi kao poseban tretman ili kao uvod u kombinirane tretmane)

4. Mikrodermabrazija - kontrolisano odstranivanje mrtvih čelija, ovaj tretman omogučava mladalački i svež izgled kože.

5. Oxy tretman - u toku ovog tretmana lice se tretira kiseonikom. Cilj je da se postigne sjaj i da se tkivo oksigenise i da se nahrani aktivnim substancama,koje se putem vodenog džeta unose u epidermis zajedno sa kiseonikom.

 

Anti-age tretmani:

1. Piling PRX (dermalni stimulator PRX T-33) nova metoda podmladjivanje kože.Tretman koji stimulise rast fibroblasta u koži, i podstiče sintezu kolagena, a istovremeno ima i anti-imflamatorni efkat, efektivno čisti pore, uništava patogene bakterije koje uzrokuju stvaranje akni, i povećava elastičnost dermisa. Tretman moguce raditi tokom cjele godine.

2. Cool lifting Gun je tretman koji stvara neposredan učinak(lifting) izgladjivanja kože,uklanja površinske bore i smanjuje duboke bore, i tome sledi dugoročni rejuvenacijski efekat.

3. Masaža lica-je najbolja mišična stimulacija kože.Podiže tonus ,učvršćuje kožu ,stimuliše krvotok i limfotok,poboljšava oksiginaciju.

4. Skinnedling je tretman koji se radi uz dermapen,to je aparat pomoću kojeg se efikasno stimuliše proizvodnja kolagena i omogućava bolju apsorpciju kozmetičkih i lekovitih preparata. Sastoji se od većeg broja iglica koje istovremeno stimulisu regeneraciju tkiva i ubacuju aktivne supstance.

5. Uklanjanje oziljaka, fleka i strija najsavremenim  aparatom koji kombinuje dve jedinstvene platforme u estetskoj dermatologiji: Sublime & Sublative. Primena ovih tehnika osigurava efikasno i trajne rezultati. Neinvazivna, brza i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije trajno otklanja probleme na koži.

6. Uklanjanje dubokoh ožiljaka TCA Cross tehnikom- stavljanje visokokoncentrisanih hemijskih substancija u odredjeni(Ice Pick Scar) ožiljci.

7. Mezoterapija

8. Biorevitalizacija 

9. PRP (Platelete Rich Plazma)prirodna metoda podmaldjivanja kože.

 

Dodatna ponuda

1. Uklanjanje trajnog tetovaza sa obrva

2. Trajna sminka( lips, eyes, brows)

Pozovite nas na +382 33 687 227, +382 68 331 333Zakaži pregled