EXILIS ELITE

Radiofrekvencijom za razliku od drugih aparata (monopolarnim talasima) prodire se 2,5 cm u masne naslage i u samo četiri tretmana koji se rade na 10-15 dana, potpuno se preoblikuje tijelo. U najgorem slučaju, sa četiri tretmana postiže se jedan konfekcijski broj manje u garderobi.
Neophodan je veći unos tečnosti, za dva mjeseca dok ste na tretmanima (2-3L vode svakodnevno), a ukoliko se pridržavate našeg režima ishrane rezultati će biti još bolji, tj. potpuni. Ovo je siguran način da otklonite kritične tačke, iako niste gojazni, a to je ono što sportom i dijetom niste uspjeli.

U samo četiri tretmana postići ćete potpuno novi izgled vašeg tijela. Malo gojazniji pacijenti će imati bolje rezultate u smanjenju obima ali do idealnih oblina će morati da ponove tretmane, sa minimalnim pauzama od dva mjeseca. Maksimum za rad je šest regija i u trećoj nedjelji poslije četvrtog tretmana rezultati su potpuni. Slijedi pauza od dva mjeseca i onda možete ponoviti seriju od četiri tretmana. U pauzi od dva mkeseca, možete raditi regije koje u prvom tretmanu niste radili.

Na Exilis aparatu možete raditi dubinsko topljenje, a zatim u istom tretmanu i zatezanje kože, što je za razliku od obične liposukcije velika prednost. Exilis je ove godine dobio prvu nagradu na svjetskom kongresu estetičara, u zatezanju kože.

Na aparatu postoje dva aplikatora. Drugi je za zatezanje kože lica, vrata, dekoltea i šaka. Na potpuno neinvazivan način vratite mladost vašem licu. Tretmani se mogu raditi na osobama koje nemaju trajna punjenja na licu. Hijaluronski fileri i botoks ne predstavljaju smetnju. Sa četiri tretmana (dva mjeseca), dobićete rezultate kao na slikama. Aparat je medicinski, urađena su klinička ispitivanja i testiranja, a Exilis aparat je proizvod prestižne engleske firme BTL.

 • Tretmani lica i tela
 • Fokusirana RF u kombinaciji sa ultra-zvukom
 • Neinvazivna metoda
 • Bez bola i oporavka
 • Potrebno oko 4 tretmana


Zašto izabrati Exilis?

Koristi fokusiranu visokofrekventnu (RF) tehnologiju za smanjenje bora, zatezanje kože i redukcije masnih naslaga u samo 4-6 tretmana.
Exilis koristi ciljanu energiju sa idealnom kombinacijom zagrijevanja i hlađenja za postizanje najboljih estetskih rezultata, uz prijatnost i komfor za pacijenta.
Ne postoji anestezija, nema neželjenih efekata i poslije tretmana se mogu obavljati svakodnevne aktivnosti.
Optimalni rezultati se postižu poslije 4 tretmana raspoređenih u periodu od 2 mjeseca.
Svaki tretman traje 30-40 minuta.

Koje su ključne prednosti?

Fokusirana RF tehnologija za potpuno preoblikovanje tijela koja:

 • Nudi najbolju dubinu prodiranja za postizanje pozitivnih estetskih efekata.
 • Vidno podmlađuje i čini kožu čvršćom.
 • Potpuno bezopasna po pacijenta.
 • Kratko vrijeme tretmana.
 • Dugotrajni rezultati.
 • Pacijent je dobro podnosi.

Još jedna karakteristika Exilisa je termoelektrično hlađenje (Peltier vodeno hlađenje). Mogućnost podešavanja hlađenja, od 10-30 stepeni Celzijusa i „off“, da se olakša prodiranje energije u dubinu i zaštiti koža. Exilis tehnologija može da prilagodi isporuku RF toplotne energije na bilo koju željenu dubinu.

Šta je Exilis procedura? Kako se radi?

Tokom tretmana, Exilis je kompjuterski kontrolisan i kreće se preko oblasti koje se tretiraju.
Pacijent osjeća toplotu kako se energija isporučuje dubljim slojevima kože.
Mogućnost fokusiranja energije u određenoj regiji na željenoj dubini čini Exilis idealnim estetskim rješenjem.
Uređaj ima rashladni sistem koji pomaže kod zagrijevanja dubokog tkiva, uz stalno praćenje temperature kože i čini tretman vrlo udobnim.
Zagrijevanjem gornjih slojeva kože, zateže se labava koža i smanjuju bore.
Exilis utiče na prestruktuiranje kolagene mreže stimulišući i jačajući je i tako poboljšava opuštenu kožu i samu teksturu kože.

Koliko tretmana je potrebno uraditi?

Preporučeni broj ponavljanja je 4-6 puta (seansi), jedan na dvije nedelje. Možete imati dodatne tretmane po želji.

Da li je bezbedno?

Exilis je testiran u kliničkim studijama i dokazano je bezbjedan i efikasan. Odobren je od FDA u SAD-u za korišćenje u dermatološkoj i estetskoj proceduri za neinvazivne tretmane zatezanja, protiv bora i redukcije masnih naslaga.

Kakav je oporavak?

Pacijent bi trebao da poveća unos vode na dan tretmana i dan kasnije (oko 2l). Treba uključiti i lake vježbe, kao što je hodanje, kako bi se poboljšali estetski rezultati.

Koji su neželjeni efekti?

Nije bilo značajnijih neželjenih efekata načinjenih Exilis-om tokom tretmana. Javlja se samo blago crvenilo kože.

Ko su kandidati za Exilis?

Exilis se preporučuje svima koji žele estetsko poboljšanje, posebno za regije koje pokazuju znake starosti, nezdravog načina života, a nisu reagovali na druge tretmane.


Exilis nudi tretman estetskog poboljšanja bez operacije.

Tretmani:

 • Redukcija neželjenih masnih naslaga
 • Zatezanje dubokog tkiva
 • Zatezanje kože
 • Smanjenje bora
 • Lifting lica

Laser za ovaj tretman

Pozovite nas na +382 33 687 227, +382 68 331 333Zakaži pregled