U samo pet minuta, možete promijeniti lice svog klijenta na najbrži i najspektakularniji način. Budućnost podmlađivanja lica je tu. CooLifting otvara nova vrata u profesionalnim anti-age tretmanima. Temelji se na kombinaciji visoko koncentrovanih aktivnih sastojka i učinkovitog aktiviranja epidermisa koja omogućava prodiranje na način na koji do sada još nije postignut. Tretman se temelji na najnovijim naučnim saznanjima u području jačanja prirodnih anti-age procesa na koži i u isto vrijeme poboljšava prodiranje aktivnih sastojaka duboko u kožu i na taj način daje lifting učinak bez operacije.

Jednostavan, brz i učinkovit tretman otvara budućnost anti-age tretmana, jedinstven i inovativan, neinvazivan, u borbi protiv bora i za intenzivno podmlađivanje lica.

KONCEPT

CooLifting pištolj - aplicira na tkivo lica snažan protok CO2, u kombinaciji sa izrazito visokom koncentracijom atomiziranih aktivnih sastojaka sa vrlo visokim pritiskom i niskom temperaturom.

DJELOVANJE

Kombinacija protoka hladnog CO2 i atomiziranih aktivnih sastojaka sa vrlo visokim pritiskom izaziva:
-paradoksalnu - vaskularua reakciju: vazokonstrikciju, kojoj slijedi vazodilatacija krvne mikrocirkulacije. Kada osjećamo jak hladni nadražaj hladnoće, krvni sudovi se alternativno suze i proširuju da se suprodstave.
-krioforeza i baroforeza: kombinacija hladnoće sa visokim pritiskom koji djeluje na dermis, uzrokuje intenzivnu penetraciju Coolifting sastojaka i eksponentno povećanje njihovog djelovanja.
-Krio-karboksi terapija: protok CO2 pod visokim pritiskom aktivira mikrocirkulaciju krvi, podstiče kolagen i nastajanje elastina i povećava oksigenaciju tkiva.
-Termalni šok: podsticanje dubljih tkiva. Ta tkiva obično su na temperaturi od 36ºC. CooLifitng neposredna i ekstremna hladnoća podstiče duboko i trenutnu reakciju dermisa.

REZULTAT

CooLifting tretman stvara dvostruki učinak:
·Neposredni učinak (lifting): izravnava kožu, uklanja površinske bore i smanjuje duboke bore.
·Dugotrajni (regeneracija): intenzivna stimulacija kolagena i elastina, regeneracija dermisa, poboljšana tekstura i kvalitet kože.

Pozovite nas na +382 33 687 227, +382 68 331 333Zakaži pregled