Šta je to Mezoterapija?

Mezoterapija je medicinski metod veoma popularan u svijetu. To je procedura u kojoj se aktivne ljekovite i vrlo efikasne supstance direktno ubrizgavaju u mezoderm (srednji sloj kože) koristeći mikro igle. Kokteli se ubrizgavaju po svjetski priznatim protokolima. Mezoterapija (mezoporacija) je neinvazivna estetskomedicinska procedura kojom je moguće preko kože, bez igle, unijeti aktivne supstance direktno u ćeliju uz pomoć radio-talasa specifičnih karakteristika. Ova metoda je odobrena od strane FDA kao alternativa injekcijama.
Tretmani mezoterapije su brzi, bezbolni i bezbjedni, a rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana.

Efekti Mezoterapije

- Liječenje celulita, mršavljenje i oblikovanje tijela.

- Podmlađivanje i zatezanje kože lica.

- Za podbradak, za tamne kolutove i kesice oko očiju, protiv gubitka kose kod žena i muškaraca.

Opis tretmana mezoterapije

Sam tretman mezoterapije je prijatan, bezbolan i bez perioda potrebnog za oporavak. U Budva Medical Centru koristimo aparat Excellderm-Pro. Ovo je aparat najnovije generacije čiji se princip rada zasniva na primjeni netermogene monopolarne radiofrekvencije u cilju unošenja aktivnih supstanci u kožu bez bola, podliva i rizika od infekcije. Ove tretmane kombinujemo sa mikrodermoabrazijom koja prethodi samoj proceduri mezoterapije. Takođe se preporučuje kombinovanje mezoterapije sa tripolar radiofrekvencom i triactive aparatom (vakuum + diodni laser) kao i rejuvenacija kratkopulsnim i dugopulsnim ND YAG laserom.
U tretmanima mezoterapije koristimo proizvode kompanije Aesthetic Dermal, gotove koktele ili kombinaciju pojedinačnih ampuliranih formi po protokolima u zavisnosti od indikacije.

 Mezoterapiju (Zak Le Cose) u Medical Centar Budva obavlja Dr. Spec. Vanja Banićević

Pozovite nas na +382 33 687 227, +382 68 331 333Zakaži pregled